Superkids coaching

Workshops

Thema workshops

Workshops worden aangekondigd in de nieuwsbrief. Ontvang je de nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan nu in om op de hoogte te blijven. Of kijk in mijn agenda of op mijn Facebookpagina wanneer deze workshops gegeven worden.

Uiteraard kan ik deze workshops ook op locatie geven. Neem dan contact op voor de mogelijkheden en een prijsindicatie.

 

Workshop Hoog Sensitieve Kinderen

Is jouw kind heel gevoelig en wil je hier graag meer over weten? Of vind je het lastig om met deze karaktereigenschap om te gaan?

In deze workshop leg ik je uit wat hoogsensitiviteit is en leer jij jouw kind (nog) beter kennen! Je gaat ervaren hoe het is om overprikkeld te zijn en je leert vervolgens wat je hier tegen kunt doen. Ook ontvang je praktische handvatten die je gelijk toe kunt passen in het dagelijks gezinsleven.

Kosten zijn €17,50* per deelnemer of €30,00* per koppel.

Wil je meer informatie? Stuur dan even een berichtje.

(incl. btw)

hooggevoelig-kind-hoogsensiviteit-kindercoach-superkids-coaching-gouda

 

Timemanagement voor ouders

Iedere ouder zal het herkennen: Je staat ‘s ochtends op en voordat je de kinderen op school hebt, heb je er al bijna een dagtaak opzitten. Je rijdt naar je werk en maakt allerlei lijstjes in je hoofd. Wat moet je toch veel! Het managen van je tijd is nog nooit zo nodig geweest als nu!

Timemanagement is iets wat niet iedereen van nature kan. In deze praktische workshop gaan we kijken naar jouw leven als vader/ moeder. De volgende onderwerpen komen aan bod: Timemanagement, Mindset, keuzes maken, grenzen aangeven, verantwoordelijkheid, samenwerken, schuldgevoel, aandacht en energie. 

Kom je ook meedoen om jouw leven als ouder(s) nog meer in balans te krijgen? Maak dan een gaatje vrij in jouw agenda!

Deelname aan deze workshop kost €20,00* p.p. of €35,00* per koppel.

Wil je meer informatie of wil je deze workshop bij jou op locatie? Neem gerust contact met mij op.

* incl. btw

Workshop ‘Boost het zelfvertrouwen van je kind’

Merk jij dat je kind (een beetje) onzeker is en zou je willen helpen om het zelfvertrouwen te laten groeien? Dat kan!

In deze workshop ontvang jij praktische en toepasbare tips om het zelfvertrouwen van jouw kind een fijne boost te geven. Want als ouder kun je wel degelijk wat betekenen om deze onzekerheid weg te nemen. Kijk in mijn agenda of op mijn Facebookpagina wanneer deze workshop gegeven wordt.

Kosten zijn €17,50* per deelnemer of €30,-* per koppel.

* incl. btw

 

 

 

Omgaan met boosheid (8-12 jaar)

Reageert jouw kind soms erg boos wanneer het even niet loopt zoals hij of zij dat in gedachten heeft? Of is jouw kind moeilijk uit zijn of haar boosheid te krijgen?

In deze praktische en interactieve workshop leg ik de kinderen uit hoe boosheid werkt. Ze leren o.a. op welk moment ze in hun boosheid niet meer aanspreekbaar zijn en wat ze kunnen doen om dat punt te voorkomen.

De kinderen krijgen een hand-out mee naar huis zodat jij als ouder ook exact weet hoe de boosheid van jouw kind werkt. Zo kan jij jouw kind na de workshop optimaal begeleiden deze boosheid te reguleren.

Kosten zijn €17,50* per deelnemer. workshops worden onder andere aangekondigd op mijn facebookpagina.

* incl. btw

Interesse in een workshop?

“Afgelopen week, samen met onze dochter, naar de workshop HSK of Hoog Sensitieve Kinderen geweest.
Vooraf geen idee wat ik hiervan kon verwachten. Ben “nogal sceptisch” om het zacht uit te drukken. Een hele leerzame workshop, in een ongedwongen en huiselijke omgeving. Je voelt je dus prima op je gemak! Veel geleerd over wat HSK inhoudt/ betekend en handvatten gekregen hoe je hier al ouder/ kind mee kan omgaan.
Filmpje wat Annemarie in de workshop gebruikt, is een eye opener! Niet geheel onbelangrijk… voor de inwendige mens werd ook goed gezorgd. Achteraf nog een super samenvatting van de workshop mee gekregen. Annemarie is enorm enthousiast en kan haar kennis goed overbrengen. Luistert ook goed naar de aanwezige personen en kan zich goed inleven.”

Deelnemer workshop

“Vorige week ben ik bij de workshop voor hoog sensitieve kinderen geweest. De workshop is in een fijne en huiselijke sfeer, dit maakt het erg fijn om met Annemarie maar ook om met de andere gezinnen te praten.
Doordat de groep erg klein is heb je 1 op 1 begeleiding en word er voor de volle 100% naar je geluisterd.
Ook is Annemarie een mensen mens om het zo even te zeggen. Niks is raar en alles wat je vraagt of zegt is goed. Dit maakt het erg fijn en comfortabel om je verhaal kwijt te kunnen. Nogmaals bedankt! Mocht je nog informatie willen over HSP voor zowel kind als volwassenen is superkids coaching zeker een aanrader!

Deelnemer workshop