header

Wij wilden onze dochter helpen om nog meer zelfvertrouwen te krijgen. Meer in zichzelf te geloven. In wat een topper ze is. Onze dochter had gelijk een klik met Annemarie. Dat was een goede start. Er werd een plan gemaakt om stapje voor stapje de doelen te halen. Onze dochter is door Annemarie en de goede aanpak trotser geworden. Trotser op zichzelf.”

Vader van Z. (11 jaar) over coaching

“Wat een fijne, lieve en slimme “praatdokter” is Annemarie, aldus mijn dochter van 11. Ze hoort, ziet, luistert en spiegelt daar waar nodig en doet dit met liefde en oog voor het kind. Onze dochter had een wat langer traject nodig dan normaal, maar gelukkig was dit ook mogelijk.
Wij hebben het hele traject als warm en prettig ervaren, omdat Annemarie goed luistert en kan verwoorden waar wij tegen aan liepen. Vervolgens kregen wij meerdere tips of handvatten waarmee we gelijk thuis aan de slag konden. Wij zijn Annemarie erg dankbaar en kunnen haar van harte aanbevelen als je of jouw dochter ooit even flink vastloopt.”

Moeder van S. (11 jaar) over coaching

“Het was heel gezellig samen met Annemarie. We hebben gekletst, maar ook serieus gepraat. Annemarie is lief, ondersteunend en een goeie coach. Het enige wat mij een beetje ongemakkelijk maakt is dat ze op zo’n manier kan kijken alsof ze dwars door je heen staart…. Is niet erg hoor! Mijn moeder doet het ook….”

L. (12 jaar)

“Annemarie is heel goed in coachen. Ze kan goed praten met kinderen en goed luisteren. Het heeft mij goed geholpen. Ik huil minder en word niet meer zo gauw boos. Ik kan beter tegen mijn verlies”.

L. (9 jaar)

“Het is fijn hoe je naar mij luisterde en mij begreep. Ik vond het heel goed gaan. Ik ben gegroeid in mijn zelfvertrouwen en ben super goed geholpen! Superkids Coaching krijgt van mij een 1o!”

S. (11 jaar)

“Ons dochtertje (8) heeft last van faalangst. Ze is 2x alleen bij Annemarie geweest en ze heeft de LEF training gevolgd. Wat een top coach! Ons dochtertje heeft zoveel handvatten gekregen waardoor haar faalangst veel minder is! Ze piekert minder en staat luchtiger in het leven. We zijn heel blij dat Annemarie op ons pad gekomen is! De trainingen waren heel ontspannen en gezellig. Ons dochtertje ging er graag heen!”

Moeder van R. (8 jaar)

“Hoi, ik heet L. Als je iets hebt wat niet fijn is, ga dan zeker naar Annemarie want ze is heel aardig en ze helpt goed. Ze heeft mij geholpen bij de dingen waar ik het moeilijk mee had. Ik heb geleerd dat ik niet naar mijn angsten moet luisteren en geef mijn leven nu een 10!”

L. (8 jaar)

“Je moet echt naar Annemarie gaan. Ze helpt echt heel erg goed. Als je naar haar toe gaat, dan ben je minder gestrest. Ze heeft mij goed geholpen, want ik ben nu minder gestrest.”

Rosalie (7 jaar)

“Annemarie kan heel persoonlijk en precies op maat met een kind aan de slag. Heel fijn dat ze open en betrouwbaar is. Heldere verslagen naar de ouders, zodat wij ook weten wat er in het traject aan bod is gekomen. Kind ook elke keer enthousiast terug en veel geleerd. Bedankt Annemarie!”

Moeder van P. (12 jaar)

“Het was heel fijn om met Annemarie te kletsen. Het was ook leuk. Het aller leukste was dat ik bij het laatste gesprek een diploma kreeg! Maar praten vond ik ook heel leuk. Ik heb geleerd om dingen uit mijn hoofd te halen. Nu is mijn hoofd leger. Ik geef Annemarie een 10! Ze is heel lief en een goede praatjuf.”

N. (7 jaar)

“Annemarie voelt intuïtief aan hoe ze onze adoptiedochter het beste kan benaderen. Het is mooi om dan vervolgens de groei te zien in de relatie tussen hen. Onze dochter voelt zich vertrouwd en veilig bij Annemarie.
Annemarie zet op een positieve manier kaders neer en biedt hierdoor veiligheid voor kinderen met extra aandacht op het gebied van hechting.

Moeder van H. (7 jaar)

“Erg vakbekwaam en professionele omgang met kinderen. Zeker aan te bevelen!”

Vader van J. (11 jaar) en A. (7 jaar)

“Annemarie is zeer professioneel. Door ervaringen binnen haar werk en privéleven, weet ze als geen ander waar ze het over heeft en wat ze doet. Mede door haar enthousiaste en lieve houding weet ze kinderen snel voor zich te winnen, waardoor het werken aan de hulpvraag niet alleen functioneel is, maar voor het kind ook erg leuk is.”

Kim (oud collega)

“Annemarie is een begrijpende en inlevende coach, altijd opzoek naar mogelijkheden. Een open hart en een fijne manier van communiceren! Van harte aan te bevelen!”

Lenora (leerkracht)

“Annemarie denkt op een prettige manier mee, geeft praktische tips en weet waar ze het over heeft! Echt een fijne plek om je vragen te stellen als je iemand nodig hebt die met je meedenkt.”

 

Moeder van T. (7 jaar)

“Ontspannen, veilig, vertrouwd en betrokken! Een aantal kernwaarden die wij ervaren hebben tijdens het traject bij Superkids Coaching! Haar kennis en ervaring heeft ze prettig ingezet om onze dochter te helpen! Wat ging ze er graag naar toe en kwam ze er trots vandaan! Superkids Coaching is een plek waar je fijn geholpen wordt! “

 

Moeder van R. (7 jaar)

“Ons zoontje heeft problemen op school doordat hij zich emotioneel nog niet zo goed kan uiten. Na het contactformulier in gevuld te hebben belde zij meteen terug. Ik wilde een bikkeltjestraining voor mijn zoontje. Gezien het even duurde voordat deze begon, stelde ze Sport-PLUS voor om ons gelijk te kunnen helpen. Na het observeren tijdens de Sport-PLUS heeft Annemarie tijdens een telefonisch gesprek haar observatie uitgelegd. De meeste andere coaches zullen waarschijnlijk mijn zoon de training laten volgen, maar Annemarie was heel eerlijk en zei dat de Bikkeltjestraining nu niet nodig was omdat ons zoontje gewoon nog wat moest rijpen. Ze vroeg er niets voor! Een teken voor ons dat ze het echt doet om mensen te helpen en het hart op de goede plaats heeft zitten. Daarna hebben wij contact opgenomen dat het niet voor niets hoefde, juist gezien wij heel blij met haar hulp waren. We hebben haar gevraagd om een verslag voor school te maken van haar observatie. Binnen no-time hadden we een verslag van 2 a4tjes vol. Ik kan dus niet anders zeggen dan dat, als je hulp nodig hebt, je bij Superkids Coaching in goede handen bent!”

 

Moeder van Jason (4 jaar)

“Bij Superkids Coaching word je gehoord. Ik stelde een vraag over mijn dochter, die verbaal zeer sterk is en daarin andere behoeften heeft dan haar klasgenoten. Annemarie analyseerde alle voorbeelden zorgvuldig, stelde aanvullende vragen om de problematiek echt scherp te hebben en formuleerde toen een passend en concreet advies. Aanrader!”

Moeder van Y. (5 jaar)

“Ik vind Annemarie aardig, behulpzaam en ze luistert goed. Ik kon alles vertellen wat mij dwars zat.
Ik heb mijn doel bereikt en ik word niet meer zo snel boos.

Ik geef  Superkids Coaching een 10!”

 

F. (11 jaar)