Over Mij

Over mij

Omdat een goede ‘klik’ de basis is van een fijne samenwerking is het misschien prettig om vooraf al wat over mij te weten. Dus bij deze een ‘Wist je datje’!

Wist je dat ik…

  • … getrouwd ben met Chris en een hele trotse (pleeg)moeder ben van Celine (6 jaar).
  • … Celine inmiddels ons 12e pleegkind is? En zij bij ons mag blijven opgroeien tot ze op eigen benen kan- en wil staan.
  • … graag BLOGS schrijf over o.a. het ouderschap?
  • … zelf hooggevoelig ben en dus uit eigen ervaring de mooie kanten én de valkuilen ken van deze karaktereigenschap?
  • … hierdoor bovengemiddeld veel tijd voor mijzelf nodig heb?
  • … die vrije tijd graag besteed aan sportieve activiteiten zoals mountainbiken in het bos, suppen, wandelen, bootcamp, schaatsen, etc?
  • … ik er maximaal van geniet wanneer de blubber achter mijn oren zit na een rondje ‘crossen door de bossen’?
  • … gek ben op het strand en op broodjes hamburger?
  • … wij een stacaravan hebben in Ouddorp?
  • … dol ben op gezelschapsspelletjes en dan heel erg graag wil winnen?

Nog weer weten? Laatst was ik voor Indebuurt Gouda de Gouwenaar van de week! Lees het hele verhaal.

Kennis & Kunde

Tijdens mijn stageperiode voor mijn hbo-studie Maatschappelijk Werk en Dienstverlening heb ik 10 maanden gewerkt als School Maatschappelijk Werker (SMW-er). Alles viel op zijn plek; in de hulpverleningstrajecten met kinderen en in de samenwerking met ouders/ verzorgers en leerkrachten heb ik mijn passie ontdekt! Daarnaast heb ik diverse trainingen mogen ontwikkelen en geven. Ook na mijn stageperiode heb ik als betaalde kracht mijn werkzaamheden als SMW-er mogen voortzetten. Ik heb mij toen voornamelijk bezig gehouden met het verder ontwikkelen van het trainingsaanbod en het geven van weerbaarheidstrainingen. Een super waardevolle tijd! Daarna heb ik met succes de opleiding kindercoach afgerond. En ook nu houd ik mijn kennis up to date door met regelmaat trainingen en workshops te volgen. En sluit ik regelmatig aan bij diverse intervisiegroepen.

Aanvullende trainingen en cursussen zijn o.a.:

Over mijn coachpraktijk

Omdat ik een juiste balans wilde creëren tussen gezin en werk heb ik ervoor gekozen om, na mijn opleiding tot kindercoach, mijn eigen praktijk Superkids Coaching te beginnen. Een stap waar ik dagelijks veel plezier en voldoening uit haal. Naast het groepswerk bij Superkids Coaching, heb ik praktijk ‘De Meidencoach’ opgericht. Bij zowel Superkids Coaching als bij het ‘zusje’ de Meidencoach draag ik zorg voor een veilig klimaat waar iedereen zichzelf mag zijn en waar niet geoordeeld of veroordeeld wordt. Superkids Coaching staat voor een concrete, positieve en praktische benadering. Deze speerpunten komen ook terug bij de coachtrajectentrainingenworkshops en de Sport PLUS. Daarnaast werk ik samen met de Brede School Gouda en heb hiervoor de Lef! faalangsttraining ontwikkeld. Deze geef ik meerdere keren per jaar aan kinderen uit de bovenbouw van alle Goudse basisscholen .

Kortom, zowel Superkids Coaching als De Meidencoach passen bij mij als een warme jas,  waar opgedane kennis, expertise en passie samenvallen!