Coaching

COACHING

Je merkt op dat je kind niet lekker in zijn of haar vel zit. Als ouder voel je dit vaak feilloos aan. Maar wanneer is dan het moment om daadwerkelijk een kindercoach in te schakelen? Helaas heb ik hier geen pasklaar antwoord op. Dit moment is namelijk voor iedereen verschillend. Je kunt bij mij altijd vrijblijvend jouw verhaal voorleggen en dan bekijken we samen wat passend is bij de situatie. Ik kan het traject zelf oppakken, maar verwijs ook zeker door als ik van mening ben dat ik niet de juiste persoon ben voor jouw hulpvraag.

WERKWIJZE VAN KINDERCOACHING

Mijn werkwijze als kindercoach is om een samenwerkingsdriehoek te vormen met jou, je kind en mijzelf. Na ieder gesprek met je kind, neem ik standaard contact met jou op. Zo blijf je goed op de hoogte en ontvang je handvatten om je kind tijdens- en na het traject te ondersteunen. Mijn ervaring leert dat het coachtraject succesvoller is als ouders hun kind positief blijven steunen en actief betrokken zijn.

Hoe verloopt een coachingstraject?

STAP 1: CONTACT OPNEMEN

Je besluit mij te benaderen.

STAP 2: KENNISMAKING

We hebben een telefonisch kennismakingsgesprek. We bespreken kort of jouw hulpvraag passend is bij mijn aanbod.

STAP 3: INTAKEGESPREK

Tijdens dit persoonlijke gesprek neem ik ruimschoots de tijd om naar jouw verhaal te luisteren.

STAP 4: PLAN VAN AANPAK

Ik mail mijn plan van aanpak en een kostenoverzicht. Zo weet jij exact waar je aan toe bent.

STAP 5: START INDIVIDUELE COACHSESSIES

De coachsessies duren 45 minuten. Houd je kind van knutselen, spelletjes of tekenen? Ik beschik over een hoop leuke materialen om aan te sluiten bij het kind. Na elke sessie volgt standaard een contactmoment met jou, omdat ik een kort lijntje belangrijk vind voor een goede samenwerking. Dit contactmoment kan telefonisch, maar ook per mail.

STAP 6: UITGEBREIDE EINDEVALUATIE

Een belangrijke! De opvoeder is namelijk de aangewezen persoon om alle handvatten die ik aanreik ook na het coachingstraject voort te blijven zetten. Dan zullen de resultaten het beste zichtbaar zijn! De eindevaluatie kan persoonlijk, telefonisch, maar ik kan ook een uitgebreid eindverslag per mail sturen. Wat jij prettig vindt!

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Kennismakingsgesprek (telefonisch)
Gratis


Intakegesprek
€67,-*
Deze kosten betaal je alleen als we een coachtraject starten.


Coaching
€67,-* per uur of 3 sessies voor €190,-.
Inclusief materiaal


Eindevaluatie
€39,-*
Schriftelijk of telefonisch


 

Belangrijke note;
Omdat ik vind dat kindercoaching voor iedereen toegankelijk moet zijn, hanteer ik voor gezinnen met een beperkt inkomen een aangepast tarief. Stuur mij dan even een berichtje en vraag naar de mogelijkheden.


* prijzen zijn incl. btw.

“Ik vind Annemarie aardig, behulpzaam en ze luistert goed. Ik kon alles vertellen wat mij dwars zat.
Ik heb mijn doel bereikt en ik word niet meer zo snel boos.

Ik geef  Superkids Coaching een 10!”

 

Fleur, 11 jaar

“Bij Superkids Coaching word je gehoord. Ik stelde een vraag over mijn dochter, die verbaal zeer sterk is en daarin andere behoeften heeft dan haar klasgenoten. Annemarie analyseerde alle voorbeelden zorgvuldig, stelde aanvullende vragen om de problematiek echt scherp te hebben en formuleerde toen een passend en concreet advies. Aanrader!”

Moeder van Yael, 5 jaar